Porumb picant

Cautare:
SMS Fotbal
garnituri / cereale
Porumb picant
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Este o garnitura folosita la o mare varietate de mancaruri indiene.
stelute
Ingrediente : 1 cana cu boabe de porumb congelate sau conservate 1 lingurita de seminte de chimion, macinate 2 catei de usturoi, pisati 1 lingurita de boabe de coriandru, macinate 1 lingurita de sare 2 ardei iuti verzi 1 ceapa medie, tocata marunt 3 linguri de unt 4 ardei iuti rosii, uscati, pisati 1/2 lingurita de suc de lamaie frunze proaspete de coriandru
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se decongeleaza, sau se scurg, boabele de porumb.
Se pun intr-o piua chimionul, usturoiul, coriandrul, sarea, 1 ardei iute verde si ceapa. Se piseaza cu un pisalog pana se formeaza o pasta.
Se incinge untul intr-o tigaie mare si grea. Se adauga pasta de condimente si se prajeste 5-7 minute, la foc mediu, amestecand ocazional. Se adauga ardeii iuti uscati si pisati si se amesteca bine. Se adauga boabele de porumb si se continua gatitul 2 minute.
Se adauga ardeiul iute verde ramas, sucul de lamaie si frunzele de coriandru, amestecand ocazional, pana se combina uniform.
Se transfera mixtura de porumb pe farfurii individuale, incalzite. Se orneaza cu frunze proaspete de coriandru si se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.