Pui cacciatore

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui cacciatore
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1/2 cana cu faina 1 1/2 lingurita de sare 1 3/4 lingurita de piper negru, proaspat macinat 4 pulpe mari de pui, circa 350 g fiecare 3 linguri de ulei de masline 250 g ciupercute, taiate in sferturi 1 ardei gras verde, feliat 1 ceapa, taiata rondele subtiri 1 catel de usturoi, tocat 400 g rosii tocate, din cutie 1 lingurita de ardei iute rosu, uscat si macinat 1 morcov, tocat 10-12 frunze de busuioc proaspat, tocat 5-6 fire de patrunjel proaspat, tocat 1 cana cu bulion de pui (preparat din cubulete de concentrat) 1 cana cu vin rosu
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 30 minute
Indicatii :

Se combina faina, 1 lingurita de sare si 1/2 lingurita de piper si se asterne mixtura pe un platou. Se tavalesc pulpele de pui prin faina si se scutura de exces.
Intr-o tigaie mare se incinge uleiul, la foc mediu. Se adauga pulpele de pui si se rumenesc uniform, circa 5 minute.
Pe fundul unei oale se pun ciupercile, ardeiul gras, ceapa, usturoiul, morcovul si rosiile, ardeiul iute uscat si macinat, restul de sare si piper, busuiocul si patrunjelul. Se adauga pulpele de pui, bulionul de pui si vinul. Se acopera oala si se fierb ingredientele la foc mic, circa 1 ora.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.