Pui cu bame

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui cu bame
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 pui intreg 500 g bame 1/2 cana ulei de masline 1 ceapa mare, feliata 4 catei usturoi, tocati 4 rosii coapte, curatate si pasate otet, pentru bame 2 lingurite boia dulce sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 10 minute
Indicatii :

Se incinge ulei intr-o tigaie si se calesc feliile de ceapa pana se rumenesc. Se adauga usturoiul si puiul, in prealabil sarat piperat si presarat cu boia dulce, si se frige, intorcandu-se pe toate partile, ca sa se rumeneasca bine.
Intre timp, se spala bamele si se curata de codite. Se introduc in otet. Se lasa 20 minute. Se scot si se prajesc repede, 4-5 minute, in ulei incins.
Cand puiul este aproape gata, se transfera bamele in tigaie si se lasa la fiert pana ce scade lichidul, ramanand doar un sos bine legat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.