Pui cu castane

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Pui cu castane
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
Carnea de pui este unul dintre ingredientele cele mai versatile si cele mai folosite in bucataria chinezeasca. Capata totusi un aer festiv cand este preparat intr-o astfel de reteta care este destinata iubitorilor de castane, caci gustul si rtextura predominanta le apartine.
stelute
Ingrediente : 450 g castane 675 g carne de pui cu os si piele 1 steluta de anason 25 g bucata de radacina proaspata de ghimbir, curatata de coaja 2-3 fire de ceapa verde, taiate bucati de 5 cm lungime 250 ml apa 3 linguri sos de soia light 1 lingura vin de orez Shiaoxing 2 lingurite sos de soia dark 55 g zahar candel
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se oparesc castanele si se curata de pielita (daca sunt in coaja, se fierb 30 de minute si se scoate coaja odata cu pielita).
Se taie puiul bucatele si se opareste intr-o oala mare cu apa clocotita timp de 30 de secunde, apoi se scurge.
Se pun toate ingredientele intr-o cratita, se dau in clocot, se acopera cratita si se fierb 45 de minute.
Se serveste mancarea imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.