Pui cu crusta de wasabi

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui cu crusta de wasabi
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 1/4 cana pesmet 4 lingurite pudra de wasabi 1/2 lingurita sare 1/4 lingurita piper negru 2 oua, batute, bine amestecate 2 piepti de pui, fara piele si oase, taiati infelii de 8-10 mm grosime 4 linguri ulei de alune 3 linguri sos teriyaki 3 linguri sake 3 linguri supa de pui 3 cepe verde, tocate marunt
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : japoneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se combina pesmetul, pudra de wasabi, sarea si piperul intr-un vas mare si adanc.
Se inmoaie puiul, fiecare bucata pe rand, mai intai in ou, apoi in mixtura cu pesmet, astfel ca sa fie acoperita pe ambele fete.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Se soteaza pieptii de pui pana ce devin aurii, cca. 3-4 minute.
Se adauga sosul teriyaki, sake si supa de pui in tigaie, se aduce la clocot.
Se scurge continutul tigaii peste pui.
Se presara cu ceapa verde si se serveste alaturi de orez fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.