Pui cu gnochi si pesto

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui cu gnochi si pesto
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 8 pulpe superioare de pui, circa 1,3 kg in total 500 g gnochi proaspeti 1 lingura de ulei de masline 2 catei de usturoi, pisati 125 ml vin alb, sec 4 linguri de pesto de rosii uscate la soare 300 ml smantana 8 frunze de busuioc
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se pun pulpele de pui intr-o tava de copt unsa cu putin ulei. Se gatesc 20 de minute in cuptorul incins la 180 °C, sau pana cand sunt facute.
Intre timp, se pun gnochi intr-o oala cu apa clocotia. Se fierb, neacoperiti, pana ce se fac fragezi. Se scurg bine.
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, neaderenta. Se caleste usturoiul 2 minute, la foc mediu. Se adauga vinul si se fierbe, fara capac, pana ce s-au evaporat trei sferturi din lichid. Se adauga pesto si amantana si se amesteca bine. Se da mixtura in clocot si se adauga gnochi.
Se servesc pulpele cu gnochi si sos, presarate cu frunze de busuioc.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.