Pui cu jambon

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui cu jambon
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 50 g unt 4 fileuri din piept de pui (700 g), taiate bucatele 1 ceapa medie (150 g), tocata marunt 1 lingura pudra de curry 1/2 lingurita scortisoara, macinata 1/2 lingurita cardamom verde, macinat 1/2 lingurita coaja de nucsoara, macinata 100 g jambon, taiat cubulete 1 mar mare (200 g), curatat si taiat cubulete 1 banana verde (200 g), taiata rondele 1 mango mediu (450 g), curatat si taiat cubulete 2 rosii mari (500 g), curatate de coaja si seminte si tocate 300 ml lapte de cocos 1 lingura suc de lamaie 1/2 lingurita sare 150 g iaurt
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : jamaicana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 30 minute
Indicatii :

Se topeste untul intr-o cratita mare. Se prajeste carnea de pui pana ce se rumeneste putin. Se adauga ceapa si se gateste impreuna cu carnea pana ce se inmoaie.
Se adauga pudra de curry, scortisoara, cardamomul si coaja de nucsoara; se gateste, amestecand, 1 minut. Se adauga jambonul, marul, banana, mango, rosiile, laptele de cocos, sucul de lamaie si sarea; daca este necesar, se mai adauga putina apa, astfel ca lichidul sa acopere puiul, legumele si fructele. Se amesteca totul bine si se fierbe, acoperind cratita si amestecand ocazional, 40 de minute, pana ce totul este fraged.
Se adauga iaurtul si se amesteca, pana ce mancarea este bine incinsa. Se serveste fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.