Pui cu marar si busuioc

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui cu marar si busuioc
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 pui mare 3 catei de usturoi pisati 3 cepe tocate 2 ardei iuti verzi, curatati de seminte si tocati 2 tulpini de lemongrass (iarba lamaioasa), tocate cateva frunze de limeta kafru (sau dafin plus coaja rasa de limeta) 5-6 fire de marar, tocate 5-6 fire de busuioc, tocate 1 lingura sos de peste 2 lingurite amidon de porumb 2 fire de ceapa verde tocate, pentru ornat cateva fire de coriandru tocate, pentru ornat 1 lingurita sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : laotiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se decupeaza carnea puiului, se taie bucatele si se prajeste rapid, intr-o cratita, cu putin ulei.
Se adauga usturoiul, ceapa, ardeii iuti si lemongrass-ul. Se adauga apa, cat sa acopere amestecul. Se adauga mararul si busuiocul, se asezoneaza cu sare si sos de peste.
Se fierbe la foc mediu minim 30 de minute.
Se adauga putin amidon si se continua gatitul, amestecand, pana ce se ingroasa sosul.
Inainte de a servi mancarea, se presara cu coriandru si ceapa verde tocate.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.