Pui cu migdale

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui cu migdale
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3 piepti de pui, dezosati si feliati 4 linguri migdale, maruntite 2 linguri amidon 1 albus de ou 1 lingura sos de soia 1 catel de usturoi pisat 1 lingura amidon 1 lingura vin de orez 4 linguri apa orez fiert, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 3-4 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se combina, intr-un castron ultimele 5 ingrediente. Se adauga carnea si se amesteca foarte bine. Se acopera castronul si se lasa carnea la marinat minim 30 de minute.
Migdalele maruntite se amesteca bine cu amidonul.
Carnea de pui se scoate din marinata si se acopera, prin imersie, cu albusul de ou batut.
Bucatelele de pui se tavalesc apoi in amidonul amestecat cu migdale si se prajesc intr-un wok, la foc mediu, 5 minute pe fiecare parte, pana devin brun aurii.
Se serveste carne apresarata cu tocatura de migdale si orez fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.