Pui cu mustar

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui cu mustar
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 jumatati de piept de pui, dezosate, fara piele 8 lingurite mustar cu hrean 1/2 cana pesmet sare, dupa gust piper, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : romaneasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 230 °C. Se combina pesmetul cu sare si piper.
Se taie in jumatate fiecare jumatate de piept, transversal, ca sa se obtina in final 8 felii de forma oarecum triunghiulara. Se ung bucatile de carne pe ambele parti cu mustar.
Se tavalesc apoi prin mixtura de pesmet. Se scutura usor, de pe fiecare bucate de pui, surplusul de pesmet.
Se asaza bucatile de carne pe un platou ceramic termorezistent. Se lasa la cuptor 20 de minute, pana ce sunt facut, iar suprafata lor este crocanta si rumenita.
Se servesc cu piure de cartofi si salata verde.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.