Pui cu smantana si ciuperci

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui cu smantana si ciuperci
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 30 g unt 4 jumatati de piept de pui dezosat, fara piele, circa 700 g in total 4 linguri de vin alb 1 lingura de brandy 250 g ciupercute champignon, feliate subtire 250 ml smantana 1 lingura de arpagic (sau frunze de ceapa verde), tocat 1 lingura de patrunjel, tocat marunt
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : germana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incinge untul intr-o tigaie. Se prajeste carnea pana ce este facuta si rumenita. Se adauga vin, brandy si ciupercute. Se gatesc, amestecand, pana ce ciupercile se fac fragede. Se scoate carnea din tigaie.
Se adauga smantana si verdeturile si se da lichgidul in clocot. Se micsoreaza flacara si se fierbe amestecul, fara capac, timp de 7 minute, pana ce sosul se ingroasa putin.
Se servesc bucatile de carne udate din belsug cu sosul de smantana si ciuperci. Ca garnitura, merge foarte bine un piure de cartofi, presarat cu putina coaja rasa de lamaie.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.