Pui cu usturoi si parmezan

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui cu usturoi si parmezan
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 piepti de pui, fara piele si oase, taiati in jumatate 1/4 cana ulei de masline 4 catei de usturoi, tocati 1/2 cana pesmet 1/4 cana Parmezan ras 1/2 lingurita sare 1 cana vegetale asortate (ridichi, morcov, salata, rosii)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 15 minute
Indicatii :

Se spala si se scurg pieptii de pui. Se incalzeste cuptorul la 220 ┬░Celsius.
Intr-o tigaie, se incalzeste uleiul si se prajeste usturoiul pana ce devine auriu.
Separat, se amesteca branza, pesmetul si sarea.
Se inmoaie fiecare bucata de pui in ulei si usturoi si se tavaleste prin amestecul de pesmet.
Se pun pieptii intr-o cratita si se lasa la cuptor cca. 30-40 minute.
Se servesc cu salata de legume asortate.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.