Pui diavolesc

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui diavolesc
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 30 g unt 1 ceapa mare, tocata marunt 2 catei de usturoi, pisati 2 linguri sos de rosii 1 lingura sos Worcestershire 1 lingura mustar iute 2 linguri chutney de mango 1/2 lingurita ienibahar, macinat 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat 8 pulpe de pui, circa 1,8 kg in total
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : jamaicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 8 portii Durata : 1 ore 10 minute
Indicatii :

Se topeste untul intr-o cratita. Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc pana se inmoaie ceapa.
Se adauga sosul Worcestershire si sosul de rosii, mustarul, chutneyul, sarea si piperul si se amesteca bine. Se fierbe la foc mic-mediu timp de 5 minute.
Se incalzeste cuptorul la 180 °C.
Se pun pulpele de pui, cu partea cu piele in sus, intr-o tava de copt, unsa cu ulei; se toarna peste ele sosul, ca sa fie complet acoperite. Se lasa la cuptor, fara a acoperi tava, 45 de minute, ocazional acoperind pulpele cu sosul din tava.
Se serveste cu o salata de legume (naut, rosii, morcovi).


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.