Pui fript si condimentat

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui fript si condimentat
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 ciocanele de pui 4 pulpe superioare de pui 2 lingurite praf de curry 1 catel de usturoi pisat 1/2 lingurita piper negru macinat 1/2 lingurita paprika 300 ml lapte ulei, pentru prajit 50 g faina sare frunze mixte de salata, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : jamaicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 13 ore 0 minute
Indicatii :

Se presara bucatile de pui cu curry, paprika, piper, usturoi si putina sare. Se freaca bine carnea cu condimente, apoi se acopera si se lasa in frigider, peste noapte.
Se incalzeste cuptorul la 180 °C. Se acopera bucatile de pui cu lapte si se lasa sa stea 15 minute.
Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se intinde faina pe o farfurie mare. Se tavalesc bucatile de pui prin faina, dupa care se prajesc, in transe. Trebuie sa fie putin rumenite, dar nu facute pe de-a-ntregul.
Se scot bucatile de pui cu o spumiera si se asaza pe o tava de copt. Se pune tava de copt in cuptor si se gateste carnea 30 de minute. Se serveste fierbinte, pe frunze de salata asezonate cu un sos vinegreta.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.