Pui galez cu praz si broccoli

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui galez cu praz si broccoli
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 piepti de pui 500 g praz proaspat, tocat 500 g broccoli, taiate bucatele 1 cana supa pui 1/2 cana pesmet sare, dupa gust piper, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : galeza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 1 ore 40 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 160 °C. Se gateste puiul (la microunde, fiert in apa, fiert inabusit, fript) si se taie in bucatele de dimensiunea unui dumicat.
Se fierb intr-o cratita, in supa, prazul si broccoli, cam 5 minute, cat sa fie partial gatite, apoi se adauga puiul. Se asezoneaza cu sare si piper si se acopera cu pesmet. Se acopera si se da la cuptor, cca. 1 ora.
Se da apoi la o parte capacul si se lasa sa se rumeneasca. Se serveste fierbinte, direct din cratita.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.