Pui in sos de vin si rosii

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui in sos de vin si rosii
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 30 g unt 2 linguri de ulei de masline 2 cepe medii, circa 300 g in total, taiate rondele subtiri 2 catei de usturoi, pisati 750 g pulpe de pui dezosate, fara piele, taiate in jumatae 250 g ciupercute, feliate subtire 2 cutii de rosii tocate, circa 800 g in total 60 ml pasta de rosii 60 ml vin rosu, sec 2 lingurite de zahar 1 lingurita de boabe de piper, macinate grosier 125 ml bulion de pui (sau supa preparata din cubulete de concentrat) 1/4 cana de busuioc proaspat, tocat marunt
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incing untul si uleiul intr-o cratita mare. Se caleste ceapa, amestecand pana ce se inmoaie. Se adauga carnea si se prajeste pana ce este facuta si rumenita.
Se adauga ciupercile, rosiile tocate, cu sos cu tot, pasta de rosii, vinul, zaharul si piperul. Se da in clocot, apoi se micsoreaza flacara. Se fierb ingredientele, fara a acoperi cratita, pana ce sosul se ingroasa putin. Se ia cratita de pe foc si se adauga busuiocul.
Se serveste cu oiez, sau paste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.