Pui Kashmir

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui Kashmir
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 125 g unt 3 cepe mari taiate rondele subtiri 10 boabe de piper negru 10 pastai de cardamom 1 rulou de 5 cm de scortisoara 5 cm ghimbir tocat 2 catei usturoi tocat 1 lingurita boia iute 2 lingurite boia dulce sare 1,5 kg pui (aripi, pulpe, copane etc.), fara piele 250 g iaurt frunze de coriandru, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se topeste untul intr-o cratita mare. Se caleste ceapa in unt, apoi se adauga piper, cardamom si scortisoara. Se soteaza 2 minute, apoi se adauga ghimbir, usturoi, boia iute, boia dulce si sare si se lasa pe foc 2 minute, amestecand continuu.
Se adauga puiul si se rumeneste. Cand s-a rumenit putin se adauga treptat iaurtul, se acopera cratita si se lasa la foc mic cca. 30 minute.
Se serveste ornat cu frunze de coriandru.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.