Pui la cuptor cu hrean

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui la cuptor cu hrean
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1/2 cana vin alb 4 piepti de pui dezosati, fara piele 1 lingura ulei 2 1/2 linguri pasta hrean 1/2 cana dulceata de caise 1/2 lingurita praf de ceapa 1/2 lingurita praf de usturoi 1/4 lingurita cimbru 2 linguri patrunjel, tocat marunt
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 10 minute
Indicatii :

Se incinge cuptorul la 200 °C.
Se unge cu ulei fiecare piept de pui. Se asaza pieptii intr-o tava unsa cu ulei. Se presara 1/2 lingurita hrean pe fiecare bucata de carne.
Se acopera tava cu folie de aluminiu si se coace 30 minute.
In timp ce se coace puiul, se amesteca bine intr-un castronel praful de ceapa si usturoi, restul de hrean, vinul si dulceata de caise.
Dupa cele 30 minute de coacere, se scoate tava din cuptor, se asezoneaza carnea cu mixture din castronel si se mai coace, descoperit, inca 30 de minute, pana ce puiul este patruns. Carnea se unge la fiecare 10 minute.
Pentru servire, se scoate pieptul de pui pe platou si se toarna deasupra sosul ramas.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.