Pui la gratar in stil coreean

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui la gratar in stil coreean
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 cana seminte de susan 1 cana ulei de alune 1 cana sos de soia 1 cana zahar brun 1/2 cana apa 2 cepe medii, feliate 4 catei usturoi, feliati foarte fin 1 lingurita piper negru 1 lingurita ghimbir, pudra 3 piepti de pui (circa 1 kg), feliati
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : coreeana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 4 ore 0 minute
Indicatii :

Se fierb, la foc mediu, zaharul si apa pana se obtine un lichid consistent, cu aspect de sirop gros.
Se amesteca apoi intr-un platou mai mare semintele de susan, uleiul de porumb, sosul de soia, siropul de zahar, ceapa, usturoiul, piperul si ghimbirul. Se adauga bucatile de pui si se amesteca bine. Se acopera platoul si se lasa la marinat, in frigider, minim 3 ore. Se scoate carnea din marinata (lichidul se pastreaza).
Se frige la gratar, intorcand carnea deseori si umgand-o de fiecare data cu marinata ramasa in platou, pana este facuta si rumenita.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.