Pui laotian cu legume

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui laotian cu legume
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 pui mare 1,5 litri zeama de carne de pasare 1 lingura sos de peste 2 lingurite amidon 1 mana de creveti uscati 10 vinete mici, thailandeze 2 vinete mari, taiate cubulete 2 tulpini de lemongrass (iarba lamaioasa) 2 ardei iuti verzi 5-6 ciuperci shiitake uscate 1 ardei gras verde, curatat si taiat cubulete frunze proaspete de spanac frunze proaspete de creson 1/2 lingurita sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : laotiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se pun ciupercile la inmuiat in apa calda, circa 30 de minute. Cand sunt moi, se scurg.
Intr-o oala, se da zeama de carne in clocot.
Se decupeaza puiul bucatele de 4-5 cm si se adauga in oala. Se adauga crevetii uscati, vinetele, ardeiul gras, tulpinile de lemongrass, ardeii iuti si ciupercile. Se da totul in clocot, se micsoreaza flacara, se acopera oala si se fierb ingredientele incet, timp de 30 de minute.
Se asezoneaza cu sare si sos de peste, apoi se adauga amidonul si se mai gateste pana se ingroasa putin lichidul.
Se adauga frunzele de spanac si de creson, dupa care se mai gateste maximum 5 minute, amestecand ocazional.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.