Pui pane cu Parmesan

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui pane cu Parmesan
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 25 g branza Parmesan, rasa 100 g pesmet 1 lingura de oregano, tocat marunt 1 lingura de patrunjel, tocat marunt 700 g piepti de pui faina 1 ou, batut 125 ml lapte ulei pentru prajit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se amesteca intr-un castron pesmetul cu Parmesan, patrunjel si oregano. Se amesteca oul batut cu laptele.
Se tavalesc bucatile de pui prin faina si se scutura de exces. Se inmoaie in mixtura de ou si lapte., dupa care se tavaleste prin mixtura de pesmet, presand ca sa se fixeze bine.
Se prajesc bucatile de pui in ulei fierbinte pana sunt facute si rumenite. Se scurg pe prosoape de hartie.
Se servesc cu cuscus, orez fiert, paste, cartofi natur, sau alte legume.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.