Pui picant cu usturoi

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui picant cu usturoi
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 12 ciocanele de pui, circa 1,8 kg 6 catei de usturoi, pisati 1 lingurita de ghimbir, proaspat ras 5-6 linguri de sos Hoisin 2 linguri de sos de soia 4 linguri de vin de orez, sau vin alb, sec 1 lingurita de pasta de ardei iute 1 lingurita de ulei de susan
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 12 ore 25 minute
Indicatii :

Se combina ingredientele intr-un castron mare. Se acopera cu film alimentar si se lasa la marinat peste noapte, in frigider.
Se scoate carnea din marinada, iar aceasta de pune deoparte. Se gatesc ciocanelele d epui intr-o tigaie mare, neaderents, ungandu-le din cand in cand cu marinada, pana cand sunt facute si se rumenesc uniform.
Se servesc alaturi de orez fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.