Pui prajit cu lapte

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui prajit cu lapte
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1/4 cana sare 1/4 cana + 2 linguri amestec Creole Seasoning(vezi reteta mai jos) 2 linguri zahar 1 cana lapte 8 pulpe de pui 2 cani faina ulei de alune (sau alt ulei vegetal), pentru prajit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : creola Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 12 ore 55 minute
Indicatii :

Se amesteca sarea, 1/4 cana amestec Creole Seasoning si zahar intr-un castron. Se adauga lapte si se amesteca bine, pana se dizolva sarea si zaharul. Se marineaza pulpepe de pui peste noapte.
Se amesteca faina cu cele 2 linguri de Creole Seasoning.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare. Se scoate carnea din marinata si se da prin faina; se scutura excesul de faina.
Se prajesc pulpele de pui, in transe, cca. 8 minute, pe fiecare parte. Se scoate din tigaie si se lasa sa se scurga pe prosoape de hartie.
Se servesc la temperatura camerei.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.
Creole Seasoning
Ingrediente : 2 linguri de praf de ceapa 2 linguri de praf de usturoi 2 linguri de oregano uscat 2 linguri de busuioc uscat 1 lingura de cimbru uscat 1 lingura de piper negru, pisat 1 lingura de piper alb, pisat 1 lingura de piper de Cayenne 5 linguri de paprika 3 linguri de sare
Indicatii : Se combina ingredientele intr-un castron mic. Se pastreaza in recipiente bine inchise, la adapost de umezeala si caldura.