Pui sicilian

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui sicilian
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3/4 cana ulei de masline 2 pui mari (cca. 1,5 kg fiecare) portionati 1/2 lingurita sare 1 lingurita piper negru proaspat macinat 10 catei de usturoi zdrobiti 1 lingurita rozmarin uscat 1 lingurita oregano uscat 1 cana vin alb, sec
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : creola Grad de dificultate: usor Cantitate : 6-8 portii Durata : 1 ore 15 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga bucatile de pui si se rumenesc cca. 5 minute pe fiecare parte. Se asezoneaza cu sare si piper, apoi se adauga usturoiul, rozmarinul si oregano. Se toarna vinul peste pui si se fierbe incet pana ce puiul este facut iar lichidul s-a evaporat cam jumatate (cca. 1 ora).


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.