Pui stir-fry cu ciuperci

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Pui stir-fry cu ciuperci
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g piept de pui, dezosat, fara piele, 250 g ciuperci proaspete 1 ceapa medie, feliata 1 ardei gras rosu, curatat de seminte si cotor, taiat fasiute 2 tulpini de telina, feliate diagonal 1/4 cana sos soia /2 cana zeama de carne de pui 1 lingurita amidon sare piper frunze de coriandru, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se asezoneaza carnea de pui cu sare si piper pe ambele parti.
Se incinge 1 lingurita de ulei vegetal intr-un wok, la foc mediu, apoi se adauga carnea de pui si se frige 3-4 minute pe fiecare parte. Se scoate pe un platou, se acopera si se lasa deoparte.
Se incinge inca o lingurita de ulei in wok, se adauga ciupercutele si se frig 3 minute; se adauga ceapa, ardeiul gras si telina. Se stir-fry inca 3 minute, pana ce legumele devin fragede si crocante.
Se adauga sosul de soia.
Se combina supa de pui cu amidonul. Se reintroduce carnea de pui in wok, se adauga mixtura de supa cu amidon, se amesteca bine si se lasa 2 minute pe foc.
Se serveste ornat cu frunze proaspete de coriandru (sau patrunjel).


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.