Pulpa de miel in sos de ardei iute

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Pulpa de miel in sos de ardei iute
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 ardei iuti uscati 1 ceapa, taiata in patru 2 catei de usturoi, taiati in jumatate 3 rosii oparite, curatate de coaja, taiate in patru 1 kg carne de miel, taiata bucatele 2-3 linguri de ulei de masline sare 1/2 lingurita de praf de scortisoara 1/2 lingurita de cuisoare macinate 10 masline verzi 10 migdale injumatatite
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 2 ore 30 minute
Indicatii :

Ardeii iuti se inmoaie cam 30 de minute in apa calda si apoi se indeparteaza semintele.
Se face un pire din ardei iuti, ceapa, usturoi, rosii si 4-5 linguri din apa in care s-au inmuiat ardeii.
Carnea se prajeste in ulei incins, intr-o cratita. Se adauga piureul, se amesteca, se sareaza si se adauga scortisoara si cuisoarele.
Carnea se lasa o ora si jumatate, acoperita, la foc mic. Se poate turna putina apa, dar sosul nu trebuie sa fie prea subtire.
Cu 10 minute inainte ca mancarea sa fie gata, se adauga maslinele si migdalele.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.