Pulpa de vita marinata in sos de lamaie

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Pulpa de vita marinata in sos de lamaie
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 700 g pulpa de vita, fara os sau grasime, taiata bucatele 2 linguri zeama de lamaie 1 lingura zahar 1 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat 1 lingurita apa 1 lingura sos soia 1 lingura sos teriyaki 2 linguri ulei de palmier 7 catei usturoi, zdrobiti salata verde sare
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : cambodgiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 30 minute
Indicatii :

Se asaza bucatile de carne intr-un platou adanc (sau un castron).
Se combina zaharul, 1 lingurita de piper, sosul de soia, sosul teriyaki si usturoiul. Se toarna peste bucatelele de carne si se amesteca bine. Se acopera platoul si se lasa la marinat cca. 1 ora.
Se amesteca restul de piper cu sare, apa si zeama de lamaie intr-un castronel.
Se incinge uleiul intr-un wok si se frige carnea, la foc iute, amestecand continuu, pana ce este facuta si rumenita.
Se intind pe un platou frunzele de salata, se asaza bucatelele de carne peste ele, se toarna sosul de lamaie si se serveste alaturi de orez Jasmine.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.