Punch cu rom

Cautare:
SMS Fotbal
bauturi / alcoolice
Punch cu rom
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
In Guyana se prepara una dintre cele mai bune varietati de rom, preparat din trestie de zahar. Reteta se poate prepara atat cu rom alb, cat si cu rom negru. Daca doriti sa fie mai tare, mariti cantitatea de rom.
stelute
Ingrediente : 150 ml suc de portocale 150 ml suc de ananas 150 ml suc de mango 120 ml apa 250 ml rom negru 1 lingurita de bitter Angostura nucsoara proaspat macinata 25 g zahar brun, varietatea demerara 1 banana mica, taiata rondele subtiri 1 portocala mare, nedecojita, taiata rondele
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : guyaneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Se toarna intr-un castron mare sucurile de portocale, ananas si mango. Se adauga apa si se amesteca bine.
Se adauga rom, bitter, nucsoara si zahar. Se amesteca cu grija cateva minute, pana ce se dizolva zaharul.
Se adauga rondelele de banana si cele de portocala. Se pune mixtura la rece.
Se serveste in pahara tumbler, cu gheata.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.