Punch de ceai

Cautare:
SMS Fotbal
bauturi / racoritoare
Punch de ceai
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 l ceai negru concentrat (preparat din pliculete) 1/2 cana zahar 20 cm bucata rulou scortisoara 1/4 cana frunze proaspete de busuioc rasucite si rupte bucatele 1 lamaie medie, feliata 1 portocala medie, feliata 1 l apa minerala rece cuburi de gheata frunze intregi de busuioc, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : canadiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 10 portii Durata : 24 ore 20 minute
Indicatii :

Se toarna ceaiul intr-un container mare; se adauga zaharul si se amesteca. Se adauga scortisoara, busuiocul, feliutele de lamaie si de portocala. Se acopera si se raceste 24 ore.
Se strecoara mixtura, se indeparteaza solidele.
Inainte de a se servi, se adauga incet apa minerala. Se serveste cu cuburi de gheata si se orneaza cu frunze de busuioc.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.