bauturi / alcoolice
Punch de fructe brazilian
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :

Ingrediente :
1 lamaie, felii subtiri
1 portocala, felii subtiri
3 linguri de zahar
50 ml maraschino
50 ml suc de portocale
750 ml vin sau de suc de struguri
250 ml sticla de apa minerala
felii subtiri de fructe proaspete (ananas, fruct stelat, piersica, etc.)
click pentru a mari imaginea
Indicatii :
Se pune zaharul, impreuna cu feliile de lamaie si portocala in bolul pentru punch si se lasa la macerat pana cand se dizolva zaharul. Se adauga maraschino, sucul de portocale, vinul (sau sucul de struguri) si apa minerala, si se pune bolul in frigider timp de 2 ore, ca sa se amestece aromele. Se scoate vasul, si se pune in mijlocul lui o bucata mare de gheata. Se decoreaza cu felii de fructe proaspete.
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.