Radhkha

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / reci
Radhkha
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Cand temperatura creste peste 40 de grade, ca sa se racoreasca, tunisienii mananca radhkha.
stelute
Ingrediente : 800 g rosii taiate bucatele 150 g ardei iuti verzi, fara seminte, taiati bucatele 70 g fulgi de ton in ulei 4 catei de usturoi 7 linguri de ulei de masline 1 lingura suc de lamaie sare 100g masline negre
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : tunisiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se sfarama cateii de usturoi intr-un mojar.
Rosiile si ardeii iuti se combina intr-o piua, sau alt vas solid si rezistent, si se zdrobesc cu un pisalog.
Se adauga usturoiul zdrobit, uleiul de masline si fulgii de ton. Se amesteca bine de tot si se sfarama orice aglomerare prin apasare cu spatele unei linguri.
Se adauga sarea si zeama de lamaie, se amesteca.
Se aranjeaza mixtura pe un platou si se garniseste cu masline negre.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.