Raita de vinete

Cautare:
SMS Fotbal
/ salate
Raita de vinete
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
Raita este o combinatie de salata-sos, foarte usor de preparat si extrem de versatila. Are un efect racoritor, foarte apreciat alaturi de mancaruri picate si iuti.
stelute
Ingrediente : 1 vanata medie 1 lingurita de sare 1 ceapa mica, tocata marunt 2 aredei iuti verzi, tocati marunt 250 g iaurt 3 linguri de apa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Se spala vanata si se reteaza partea superioara, cu codita. Se toaca restul vinetei.
Se fierb bucatelele de vanata intr-o oala cu apa pana ce se inmoaie. Se scurg bucatile de vanata si se sfarama cu o furculita.
Se transfera intr-un castron, se adauga sarea, ceapa si ardeii iuti si se amesteca bine.
Se pune iaurtul intr-un castron si se bate cu o furculita. Se adauga treptat apa, batand continuu.
Se adauga mixtura de iaurt peste cea de vegetale si se amesteca bine.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.