Rata cu ardei grasi

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Rata cu ardei grasi
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 lingura de ulei de alune 2 piepti de rata, cu piele cu tot 1 ceapa, taiata rondele subtiri 2 catei de usturoi, tocati 1 ardei gras rosu, curatat si taiat fasiute 1 ardei gras galben, curatat si taiat fasiute 1 ardei gras verde, curatat si taiat fasiute 4 rosii, decojite, curatate de seminte si tocate 150 ml 150 ml bulion de pui (sau supa preparata din cubulete de concentrat) 3 linguri de sos de soia taitei fierti, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : thailandeza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-un wok si se prajesc pieptii de rata la foc iute, pana se sunt rumeniti bine. Se intorc si se prajesc pe cealalta parte, pana ce sunt facuti. Se scot din wok si se pastreaza la cald.
Se scurge din wok excesul de grasime si se stir-fry ceapa si usturoiul timp de 3 minute, pana ce se inmoaie si incep sa se rumeneasca.
Se adauga ardeii grasi si se continua 2-3 minute, pana ce se fac fragezi, dar pastreaza inca textura crocanta. Se adauga rosiile, bulionul si sosul de soia si se da in clocot. Se micsoreaza flacara si se fierb ingredientele 1-2 minute.
Se transfera pe farfuriile individuale. Se feliaza pieptii de rata si se aranjeaza peste mixtura de ardei. Se stropesc cu sos si se servesc imediat, cu taitei.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.