Ravioli cu sos de carne

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / paste
Ravioli cu sos de carne
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1/2 ceapa tocata, tocata marunt 1 catel de usturoi, tocat marunt 2 cuisoare intregi 3 linguri ulei de masline 150 g carne tocata mixta (vita si porc) 4 linguri rosii fara pielita, din cutie sare 250 g paste ravioli sau penne 25 g branza Parmesan rasa piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 30 minute
Indicatii :

Ceapa si usturoiul se calesc in ulei de masline impreuna cu cuisoarele; se adauga carnea si se prajeste cateva minute, pana ce se rumeneste putin. Se stinge cu vin si se lasa sa fiarba pana cand carnea e bine patrunsa.
Se paseaza rosiile, se adauga la carne, se sareaza si se lasa sa fiarba 1 ora, amestecand din cand in cand si, daca mixtura devine prea uscata, adaugand putina apa.
In acest timp, se fierb pastele, se amesteca cu sosul de rosii si se presara cu Parmesan si piper.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.