Relish picant de ananas

Cautare:
SMS Fotbal
/ sosuri si paste
Relish picant de ananas
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Este excelent cu pui sau bacon fripte pe gratar.
stelute
Ingrediente : 400 g ananas in suc propriu, din cutie, pisat 2 linguri zahar brun 2 linguri otet de vin 1 catel de usturoi, tocat marunt 4 cepe verzi, tocate marunt 2 ardei iuti rosii, curatati de seminte si tocati marunt 10 frunze proaspete de busuioc, taiate fasiute subtiri sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se scurg si se piseaza cu grija bucatile de ananas. Se pastreaza cam 4 linguri din sucul din cutie.
Se pune sucul intr-o craticioara impreuna cu zaharul brun si cu otetul; se incalzeste apoi, amestecand, pana ce se dizolva zaharul. Se ia craticioara de pe foc si se adauga sare si piper, dupa gust.
Se pun intr-un castron ananasul, usturoiul, ceapa verde si ardeii iuti. Se amesteca bine, dupa care se toarna sosul. Se lasa sa se raceasca 5 minute, apoi se adauga busuiocul.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.