fel principal / pasare
Reshmi Kabab
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
Ingrediente :
1 kg carne de pui tocata
4 cepe medii, tocate
5 cm bucata ghimbir, tocat
8 catei usturoi
1 legatura de frunze de coriandru, tocate
1 lingurita seminte chimen
piper alb, macinat, dupa gust
1 lingurita amestec garam masala
2 oua
sare, dupa gust
felii de lamaie si ceapa verde pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
bengaleza
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
6 portii
Durata :
0 ore 20 minute
Indicatii :
Se amesteca toate ingredientele (cu exceptia oualelor si a sarii) bine de tot, cu mainile. Se adauga apoi ouale si sarea, se amesteca din nou.
Cu mainile umezite cu ulei se modeleaza din tocatura 6 "carnati"; se prajesc in tigaie sau pe gratar, fara ulei, pana sunt facuti (15 minute).
Se orneaza cu feliute de lamaie si ceapa verde.