Rosii la cuptor

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Rosii la cuptor
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 8-10 rosii coapte sare piper negru macinat 2 linguri zahar ulei de masline
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 1 ore 50 minute
Indicatii :

Se oparesc rosiile si se curata de coaja. Se taie in jumatate si se curata de seminte. Se asezoneaza apoi cu sare si piper.
Se unge cu ulei un vas termorezistent si se asaza rosiile in el, cu partea rotunda in sus. Se presara peste ele zahar si putin ulei de masline si se dau la cuptor, la 120 °C, timp de 90 de minute.
Se servesc caldute, ca garnitura la felurile de mancare cu carne.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.