Rosii umplute

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Rosii umplute
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
Dupa aceeasi reteta se pot umple si ardeii grasi.
stelute
Ingrediente : 6 rosii mari si ferme 4 linguri unt 1 ceapa medie, tocata 5 linguri ulei de palmier 1 lingurita radacina proaspata de ghimbir, tocata marunt 2 catei de usturoi, pisati 1 lingurita piper negru, macinat 1 lingurita sare 1/2 lingurita garam masala 1 kg carne de miel, tocata 1 ardei iute verde frunze proaspete de coriandru, tocate
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 180 °C.
Se spala rosiile, se taie capacele si se scobesc interioarele.
Se unge cu 2 linguri unt un vas termorezistent. Se asaza rosiile in vas.
Se incinge uleiul intr-o cratita si se adauga ceapa. Se soteaza pana ce incepe sa se rumeneasca. Se micsoreaza flacara si se adauga ghimbir, usturoi, piper, sare si garam masala. Se prajeste mixtura 3-5 minute.
Se umplu rosiile cu mixtura de carne, iar peste ea se asaza capacul rosiei. Se coc rosiile in cuptor timp de 15-20 de minute.
Se transfera rosiile pe farfurii individuale si se servesc fierbinti.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.