Rulouri cu carne si ou

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Rulouri cu carne si ou
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 700 g carne tocata de vita 1/2 cana pesmet 1 ceapa mica, tocata marunt 1 radacina de telina mica, tocata marunt 4 catei usturoi, tocati marunt 1/2 pachet unt 1 ou batut 2 linguri frunze proaspete de oregano, tocate 4 linguri vin alb sec 1 cana suc de rosii 5 oua fierte tari sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se amesteca carnea tocata cu ceapa, usturoi, pesmet, oregano, telina si oul batut. Se asezoneaza cu sare si piper si se amesteca bine.
Se intinde amestecul pe o folie de hartie pergament, in forma de patrat.
Ouale fierte se curata de coaja si se asaza, la rand, in mijlocul foii.
Se ruleaza amestecul de carne tocata cu ajutorul foii de hartie.
Se topeste untul intr-o tigaie mare. Se transfera ruloul in tigaie (cu mare atentie, sa nu se deformeze) si se prajeste putin cate putin, la foc mediu, intorcandu-l pe toate partile, pana ce se rumeneste.
Se adauga sucul de rosii si vinul, se acopera tigaia si se lasa sa fiarba, la foc mic.
Se serveste feliat, alaturi de orez, cartofi prajiti, fierti sau piure.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.