Salata calda de cartofi

Cautare:
SMS Fotbal
salate / legume si fructe
Salata calda de cartofi
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 450 g cartofi noi, mici 50 g bucati de nuca 3 tulpini de telina, taiate rondele subtiri 6 cepe verzi, taiate rondele subtiri 4 linguri de patrunjel, tocat fire de patrunjel proaspat, pentru ornat dressing de nuca si otet balsamic (vezi reteta mai jos)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se taie cartofii mai mari in jumatate. Se pun intr-o oala, se acopera cu apa clocotita si se dau din nou in clocot. Se micsoreaza flacara si se fierb 15-20 de minute, sau pana cand cartofii incep sa se fragezeasca.
Se scurg cartofii si se pun intr-un castron. Se adauga nuca, telina, ceapa verde si patrunjelul tocat. Se toarna dressingul in castron si se amesteca ingredientele cu grija. Se lasa salata sa se raceasca putin, cat sa fie doar calduta, dupa care se serveste, ornata cu patrunjel.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.
Dressing de nuca si otet balsamic
Ingrediente : 2 linguri de ulei de nuca 1 lingura de otet balsamic 1 catel de usturoi, pisat (optional) 1 praf de zahar sare si piper
Indicatii : Se amesteca ingredientele.