Salata cu pastrav afumat, pere si ruccola

Cautare:
SMS Fotbal
salate / peste si fructe de mare
Salata cu pastrav afumat, pere si ruccola
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
Radicchio, cunoscuta drept cicoare italieneasca, este asemanatoare unei salate, cu frunze mari, rosii si cu un gust usor amarui si picant care se indulceste daca este gatita.
stelute
Ingrediente : 4 fileuri de pastrav afumat, fara piele, feliate transversal 2 pere pentru desert, curatate, taiate in jumatate si apoi feliate 1 capatana mica de radicchio 50 g frunze de ruccola (voinicica), rupte sare piper negru nuci, sau paine neagra, pentru servit 1/2 lamaie, sucul de la 2 linguri ulei de masline extra virgin 3 linguri smantana 2 lingurite sos de hrean
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Se rup frunzele de radicchio intr-o salatiera, se adauga ruccola si se asezoneaza cu sare si piper.
Pentru a prepara dressingul, se pune sucul de lamaie intr-un castron, se adauga uleiul si se amesteca bine impreuna. Se toarna peste frunzele din salatiera, se adauga pestele si perele si se amesteca cu grija. Se imparte salata pe patru farfurii.
Pentru a prepara sosul, se amesteca smantana cu sosul de hrean si se amesteca pana la consistenta unui lichid gros. Se toarna peste peste si se serveste cu felii subtiri de paine.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.