Salata cu sunca de Praga, pere si Parmesan

Cautare:
SMS Fotbal
salate / porc
Salata cu sunca de Praga, pere si Parmesan
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 limeta, sau lamaie, sucul de la 4 pere mici, de desert, curatate si taiate in sferturi, apoi feliate sare piper negru 85 g frunze mixte de salata, rupte bucati 12 felii subtiri de sunca de Praga, circa 200 g in total 75 g bucata de branza Parmesan 4 linguri ulei de masline extra virgin
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Se toarna sucul de limeta intr-un castron. Se adauga perele, se asezoneaza putin cu piper negru si se amesteca cu grija.
Se asaza foile de salata pe patru farfurii. Se aranjeaza feliile de para marinate peste foile de salata, apoi se aranjeaza feliile de sunca in jurul celor de para. Se sareaza, dupa gust.
Folosind un cutit de curatat cartofi, se razuiesc carlionti subtiri de Parmesan, direct peste salata. Se stropeste cu putin ulei de masline extra virgin si se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.