Salata de cartofi caraibiana

Cautare:
SMS Fotbal
salate / legume si fructe
Salata de cartofi caraibiana
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
Se poate servi ca atare, de sine statatoare, sau alaturi de carne fripta.
stelute
Ingrediente : 900 g cartofi fainosi mici, curatati 2 ardei grasi (sau gogosari) rosii, curatati de seminte si taiati bucatele 2 tulpini de telina tocate marunt 1 salota, tocata marunt 3 cepe verzi tocate marunt 1 ardei iute verde, curatat de seminte si tocat 1 catel de usturoi, pisat 2 lingurite arpagic tocat 2 lingurite busuioc tocat 1 lingura patrunjel tocat 1 lingura smantana 3 linguri maioneza 1 lingurita mustar de Dijon 1 1/2 lingurita zahar arpagic tocat, pentru ornat ardei iute rosu, tocat, pentru garnisit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : trinidadiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se fierb cartofii pana ce se fac fragezi, dar sunt inca fermi. Se scurg si se pun deoparte. Cand s-au racit indeajuns ca sa poata fi manuiti, se taie cubulete de 2,5 cm si se pun intr-un castron mare.
Se adauga salota, ceapa verde, usturoiul, arpagicul, busuiocul, patrunjelul si ardeiul iute si se amesteca.
Se combina intr-un castronel smantana cu maioneza, mustar si zahar. Se amesteca bine.
Se toarna sosul peste mixtura de cartofi si se amesteca cu grija. Se serveste salata imediat, ornata cu arpagic tocat si ardei iute.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.