Salata de fasole lata, ciuperci si carnati chorizo

Cautare:
SMS Fotbal
salate / porc
Salata de fasole lata, ciuperci si carnati chorizo
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 225 g fasole lata verde, proaspat decorticata 175 g carnat chorizo 4 linguri ulei de masline extra virgin 225 g ciuperci din cutie, feliate 1 legatura de arpagic proaspat sare piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se fierbe fasolea intr-o oala cu multa apa, cu sare, pana ce se face frageda. Se scurge si se spala sub jet de apa rece. Daca fasolea este mare, se decojeste stratul exterior mai tare si se arunca; se pastreaza miezul de culoare verde mai deschisa.
Se decojesc carnatii si se toaca. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste tocatura de carnati 2 minute. Se scoate apoi tocatura si se pune intr-un castron. Se adauga ciupercile si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca.
Se toaca o parte din arpagic si se adauga, impreuna cu fasolea, in castronul cu ciuperci si chorizo. Se amesteca bine, se asezoneaza, dupa preferinte. Se serveste salata la temperatura camerei, ornata cu cateva fire de arpagic.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.