Salata de fasole lata cu oregano

Cautare:
SMS Fotbal
salate / leguminoase
Salata de fasole lata cu oregano
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g fasole lata, uscata 4 cepe medii, tocate 2 catei de usturoi tocati 1 cana de ulei de masline 1 lingurita oregano uscat sare piper patrunjel tocat, pentru ornat inele de ceapa, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se pune fasolea la inmuiat, peste noapte, intr-o cratita plina cu apa. Se scurge si se spala sub jet de apa, apoi se scurge din nou.
Se incalzeste o cratita mare, la foc mediu; se adauga uleiul si se incinge. Se adauga fasolea, oregano, sare, piper si usturoi. Se amesteca bine si se da in clocot. Se acopera cratita, se micsoreaza flacara si se fierbe fasolea inabusit, pana ce se absoarbe apa.
Se orneaza cu patrunjel tocat si inele de ceapa si se serveste. Se poate servi si rece.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.