Salata de miel cu rosii uscate la soare

Cautare:
SMS Fotbal
salate / oaie si capra
Salata de miel cu rosii uscate la soare
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g file de miel 1 catel de usturoi, pisat 4 linguri de otet balsamic 6 linguri de ulei de masline extra virgin 50 g rosii uscate la soare, bine scurse si taiate bucatele 1 lingura de unt 250 g sparanghel proaspat, tocat 1 ardei gras rosu, circa 200 g, curatat si taiat bucatele 150 g ciupercute champignon, taiate in sferturi 80 g frunze tinere de ruccola
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se prajeste carnea intr-o tigaie mare, neaderenta, in 2 linguri de ulei, pana ce este facuta si s-a rumenit dupa preferinta. Se feliaza.
Se amesteca, intr-un castron mare, feliutele de carne cu usturoi, otet, ulei si rosii uscate la soare.
Se incinge untul intr-o tigaie. Se gatesc sparabghelul, ardeiul si ciupercile, amestecand frecvent. Cand sparanghelul este fraged, se rastoarna mixtura in castronul cu carne si se amesteca bine de tot.
Se adauga frunzele de ruccola si se amesteca. Se serveste salata imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.