Salata de naut

Cautare:
SMS Fotbal
/ salate
Salata de naut
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
Traditional, se folosesc boabe de naut crude care se inmoaie in apa rece, peste noapte, si apoi se fierb. Inlocuindu-le cu naut conservat, se economiseste foarte mult timp, fara a pierde gust, aroma sau nutrienti.
stelute
Ingrediente : 450 g boabe de naut, din cutie, bine scurse 4 morcovi, curatati si taiati fasiute subtiri 4 cepe verzi, taiate bucatele 1 castravete mediu, taiat rondele mai groase, apoi taiate in sferturi 1/2 lingurita de sare 1/2 lingurita de piper negru, macinat 3 linguri de suc de lamaie 1 ardei gras rosu, curatat si taiat fasiute subtiri
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 12 minute
Indicatii :

Se pune nautul intr-un castron. Se adauga morcovii, ceapa verde si castravetele si se amesteca. Se asezoneaza cu sare si piper si se stropeste cu suc de lamaie. Se amesteca bine ingredientele, folosind 2 linguri.
Se aranjeaza fasiile de ardei gras rosu deasupra salatei de naut.
Se serveste salata imediat, sau racita in prealabil in frigider.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.