Salata de naut si ceapa rosie

Cautare:
SMS Fotbal
salate / leguminoase
Salata de naut si ceapa rosie
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 400 g naut, din cutie, spalat si scurs 4 cepe verzi, tocate 1 ceapa rosie medie, tocata marunt 1 ardei gras rosu, tocat marunt 4 rosii medii, circa 750 g in total, tocate marunt frunze mixte de salata 1 lingura de oregano proaspat, tocat marunt 2 linguri de suc de lamaie 1 lingura de otet de vin alb 60 ml ulei de masline
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se prepara un dressing amestecand bine intr-un castron oregano, suc de lamaie, otet si ulei.
Intr-un castron mare, se combina nautul cu ceapa si ardei gras. Se toarna dressing-ul in castron si se amesteca bine. Se acopera castronul si se raceste 20 de minute, in frigider.
Se adauga rosiile si se amesteca bine.
Se captuseste o salatiera cu frunze de salata, peste care se asaza mixtura de naut si rosii.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.