Salata egipteana de fasole uscata

Cautare:
SMS Fotbal
/ salate
Salata egipteana de fasole uscata
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 200 g fasole uscata 1 lamaie, sucul de la 12 masline negre, curatate de samburi si tocate, pentru ornat 4 linguri ulei de masline sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 14 ore 0 minute
Indicatii :

Se inmoaie fasolea in apa rece peste noapte. Se fierbe apoi incet, intr-o oala acoperita; se scurge bine.
Se iau 2-3 linguri de fasole si se pun deoparte. Restul fasolei se proceseaza intr-un blender impreuna cu ulei, zeama de lamaie, sare si piper.
Se amesteca incet si se serveste la temperatura camerei, garnisita cu masline tocate si boabe intregi de fasole.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.