Salata italiana de conopida

Cautare:
SMS Fotbal
salate / legume si fructe
Salata italiana de conopida
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 conopida, taiata bucatele 1 cana masline negre, fara samburi 2 linguri capere, scurse de suc 6 fileuri de ansoa in ulei 4 oua tari, taiate in patru 1/4 cana ulei masline 1 lingura otet balsamic 2 lingurite zeama de lamaie 1/2 lingurita sare 1/4 lingurita piper foi de salata
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se da in clocot apa cu putina sare intr-o oala. Se adauga conopida; se reduce flacara. Se acopera si se fierbe inabusit timp de 10 minute; se scurge. Se lasa sa se raceasca 20 minute la temperatura camerei.
Se asaza conopida pe un platou, pe foi de salata. Se aranjeaza caperele, fileurile de ansoa si ouale in jurul bucatilor de conopida.
Se amesteca uleiul, otetul, zeama de lamaie, sare si piper si se toarna peste salata.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.